Home | Contact | Disclaimer 
Film en theater
Ook Welcom


Film

De Wilde Stad (middag)


dinsdag 5 juni, 13:30
's-Heerenberg

Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het ís natuur. Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland–Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) is er nu De Wilde Stad: een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid     kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen met in de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu. De kat is een rasechte stadsbewoner. Hij houdt van de stad weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners zowel dieren als mensen. Hij ziet dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven simpelweg omdat ze te druk zijn met zichzelf of met hun mobiele telefoon en geeft zijn commentaar daarop (voice-over: Martijn Fischer).

. . . .

Actrices/acteurs:
.

Genre:  documentaire, natuurfilm
Regisseur:  Mark Verkerk
Land:       Nederland
Tijden: aanvang: 13:30 uur, einde: 15:00 uur


Entree:
 € 6,50 donateurs € 5,50
Website

 

 

 

 

 

KIJKWIJZER:

   

 

 Entree: € 6,50

PROGRAMMAOVERZICHT >

Film en theater

Activiteitenkalender


1 mei Meimaand = Filmmaand FILMHUIS BARGHSE HUUS

Film en Theater

Welkom in het Barghse Huus!


Het hele jaar door kunt u in de theaterzaal van het Barghse Huus genieten van een kleurrijk aanbod aan film, theater en muziek. Professioneel en lokaal.  


Aangrijpende drama's, fascinerende documentaires en verrassende speelfilms, theatervoorstellingen die inspireren, prikkelen en vermaken en ontroerende, verrassende en verbindende muziekoptredens. Met (120) comfortabele theaterstoelen, onze gastvrije vrijwilligers en een aanbod voor iedereen, zit u ook in het seizoen 17/18 weer goed in het Barghse Huus.


Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle, knusse theater!