Home | Contact | Disclaimer 
Cultuur in Montferland
Ook Welcom

11 Dorpentoer


Zondag 23 september 2018 vindt in de gemeente Montferland de vierde 11Dorpentoer plaats. Tijdens deze culturele verrassingstocht door Montferland, trakteren alle kernen van de gemeente de bezoekers op muziek, theater, zang en dans, uitgevoerd door de plaatselijke verenigingen. Bijzonder aan het evenement is, dat er op ėėn dag in álle kernen van de gemeente culturele activiteiten plaatsvinden. Bezoekers kunnen deze dag zelf een route en een programma samenstellen om er zoveel mogelijk van te genieten. Het programma vindt plaats tussen 11.00 en 16.00 uur en is gratis te bezoeken.


11-Dorpentoer     11-Dorpentoer     11-Dorpentoer

 

De gemeente Montferland kent een bloeiend en rijk verenigingsleven in alle kernen: 11 dorpen en één stad. Verenigingen en organisaties in de verschillende kernen hebben de handen ineen geslagen om een kleurrijk programma neer te zetten met optredens van harmonieën, fanfares, drumbands, toneelverenigingen, koren, kunstenaars en vele andere; omlijst door terrassen, het bezoeken van erfgoed en ander vrolijk randgebeuren. Het Montferland is tevens een geweldig gebied met heuvels, natuur en fietsroutes. De fietsknooppunten bieden veel mogelijkheden om het bezoek aan de verschillende uitvoeringen en concerten te combineren met een mooie fietsroute door de fraaie natuur.


11-Dorpentoer     11-Dorpentoer     11-Dorpentoer

 

De 11Dorpentoer is een initiatief van Welcom die het evenement organiseert in samenwerking met de gemeente Montferland, het verenigingsleven en de diverse dorpsraden. 


Bekijk hier het programma overzicht.

Bekijk hier de routesuggesties.


 Programma Azewijn & Lengel 
(kermisprogramma)
 Programma Kilder 
(binnenprogramma)
 Programma Beek 
(geannuleerd)
 Programma Loil 
(binnenprogramma)
 Programma Braamt 
(geannuleerd)
 Programma Nieuw-Dijk 
(geannuleerd) 
 Programma Didam 
(binnenprogramma)
 Programma Stokkum 
(geannuleerd) 
 Programma 's-Heerenberg 
(binnenprogramma)
 Programma Zeddam 
(binnenprogramma)Rectificatie:

Per abuis zijn de Eternal Singers opgenomen in het programma dat op de papieren flyer is te vinden. Door miscommunicatie is dit niet het geval, de Eternal Singers zijn later dit jaar te horen tijdens een eigen concert. 

Onderwijs, sport & cultuur

Activiteitenkalender