Home | Contact | Disclaimer 
Begeleid vervoer
Ook Welcom
Home |  | Voor Elkaar 

Begeleid vervoer naar het ziekenhuis


Stelt u een bezoek aan het ziekenhuis uit omdat u geen begeleid vervoer kunt regelen? Heeft u in dat geval al wel eens geprobeerd om contact te leggen met een medewerker van de Welzijnslijn? Wanneer u begeleiding nodig heeft naar het ziekenhuis en het niet lukt om dit zelf te regelen kunt u contact opnemen met een medewerker van de Welzijnslijn. Dan wordt er gekeken of een vrijwilliger in de gelegenheid is om u van huis op te halen en mee te gaan naar het ziekenhuis. De vrijwilliger loopt met u mee naar de betreffende afdeling, wacht u afspraak af en brengt u weer thuis. U betaald aan de vrijwilliger een onkostenvergoeding (aantal km berekend via de ANWB routeplanner).


Wilt u gebruik maken van deze dienst? Of kent u wellicht iemand die daar voor in aanmerking zou kunnen komen neemt u dan contact op met een medewerker van de Welzijnslijn. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur op 0316 – 29 28 28.

 

Spreekt het u aan om mensen te begeleiden bij ziekenhuisbezoeken, word dan vrijwilliger begeleid vervoer. Ook dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de Welzijnslijn.