Home | Contact | Disclaimer 
Het Keerpunt
Ook Welcom

Het Keerpunt


Het Keerpunt is een wekelijk­se ontmoetingsactiviteit voor inwoners van de gemeente Montferland. U maakt niet alleen kennis met andere mensen, maar ook met andere activiteiten. Voor een nieuwe dagin­vulling of als opstap voor een cursus, vrijwilligerswerk of een baan. Samen met een bege­leider onderzoekt u uw in­teresses en mogelijkheden door vrijblijvend deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten. U kunt gewoon binnenlopen of, als u dat prettig vindt, eerst een afspraak maken ter kennismaking. 

Locatie en tijdstip

  • Het Keerpunt is op donderdagochtend in het Barghse Huus aan de Willem van den Berghstraat 1 in ’s-Heerenberg.
  • Het Keerpunt is op woensdagochtend in het Albertusgebouw aan de Raadhuisstraat 3 in Didam. 

De ochtenden zijn van half 10 tot kwart voor 12. Alle inwoners van de gemeente Montferland zijn welkom. Dus ook als u in een van de kernen woont, bent u van harte welkom!

Deelname is gratis, koffie/ thee tegen betaling.

Interesse?
Heeft u interesse om ook eens een ochtend te komen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Welzijnslijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 0316 – 29 28 28 of stuurt u een mail naar Kristel Geurink.


 
 


Ontmoeten & Verbinden

Activiteitenkalender


Iedereen

Welcom


Iedereen moet mee kunnen doen in Montferland! Dat betekent dat elke inwoner in de gelegenheid is om andere mensen te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Voor sommige mensen gaat dat vanzelf, anderen hebben een opstapje of een steuntje in de rug nodig. Behoort u tot de laatste groep, dan biedt Welcom u een aantal mogelijkheden.