Home | Contact | Disclaimer 
Huis van Wij
Ook Welcom

Huis van Wij in Didam


Wat is het Huis van Wij?
Huis van Wij is een ontmoetingsplek met verschillende faciliteiten om een ander te ontmoeten. Voor een praatje, om andere mensen te leren kennen of activiteiten te ontplooien. In het Huis van Wij staat de burger centraal en is elke burger welkom. Inwoners uit Montferland met bijvoorbeeld een vraag, maar ook zonder een vraag, kunnen binnen lopen. Naast een aantal diensten zoals de computerinloop, zijn er vrijwilligers en een professional aanwezig.

Voor wie?
Het Huis van Wij is voor mensen die (weer) mee willen doen aan het maatschappelijke leven. In het Huis van Wij staat ontmoeten, meedoen, verbinden en jezelf verder ontwikkelen centraal. 

Waar?
Op twee locaties in Montferland, Didam en ’s-Heerenberg, is het Huis van Wij.  In Didam biedt het Albertusgebouw, Raadhuisstraat 3, onderdak aan het Huis van Wij.

Wanneer?
Het Huis van Wij start drie dagen per week op de maandag, woensdag en donderdag van 09.30 - 16.30 uur. 

Vrijwilligers gezocht!
In het Huis van Wij zijn tal van vrijwilligers actief. Mensen die activiteiten organiseren of ondersteunen bij initiatieven van andere burgers. Ook een gastvrouw-heer, die zorgt voor een warm welkom, is aanwezig in het Huis van Wij. Voor beide ontmoetingsplekken zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Mensen die zich kunnen vinden in het concept van het Huis van Wij. Mensen die ook graag anderen ontmoeten, verbinden en hun talenten willen inzetten in hun eigen gemeente. 

Meld je aan!
Mocht je interesse hebben, of iemand in je omgeving weten die zich nog vrijwillig wil inzetten in Montferland, stuur dan een mail naar: welzijnslijn@welcommail.nl.

Nog vragen? 
Met vragen kunt u terecht bij de Kwartiermakers voor het Huis van Wij. Dat zijn Karolien Eppink en Remco Peters. Zij zijn per mail of via de Welzijnslijn van Welcom te bereiken 0316-29 28 28 (ma - vrij. 9.00 - 12.00 uur).

Huis van Wij

Activiteitenkalender