Home | Contact | Disclaimer 

Ook Welcom

Ontmoetingsmiddag voor senioren uit MontferlandAanmelden is helaas niet meer mogelijk. De volgende activiteit staat gepland op woensdag 21 augustus.  


In 2019 gaan de Protestantse Gemeente ’s-Heerenberg-Zeddam en Welcom samenwerken aan verbinding en ontmoeting van oudere bewoners (60+) uit ’s-Heerenberg en omgeving. Beide organisaties willen bijdragen aan een samenleving waarin senioren kunnen meedoen, ontmoeten, inspireren en ook zelf een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Op woensdag 20 maart zal de eerste gezamenlijke activiteit worden georganiseerd met een muzikale middag verzorgd door Paul Mulder.

 

Zanger en gitarist Paul Mulder zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en het dialect. In de liedjes wisselen ernst en humor elkaar af. Er worden uiteenlopende zaken bezongen zoals (on) mogelijke liefdes, de eeuwige strijd tussen de seksen, opa en oma en natuurlijk… de jukebox!

 

Deze muzikale middag wordt gratis aangeboden aan de senioren uit Montferland (60+) en vindt plaats op woensdag 20 maart 2019 van 14.00 tot 17.30 uur in zalencentrum De Gracht in ’s-Heerenberg. Voor koffie, drankjes en een afsluitende broodmaaltijd zal gezorgd worden.

 

Komt u ook? Meld u dan aan voor 12 maart via de Welzijnslijn van Welcom via 0316-292828 (tussen 9 en 12 uur) of per e-mail via welzijnslijn@welcommail.nl. Of bij Coby van Viegen van de Protestantse Gemeente te ‘s-Heerenberg – Zeddam via 0314-665509 of per e-mail via  cobyhans@live.nl. Let op! Er is een maximum aantal deelnemers.

Ontmoeten & Verbinden

Activiteitenkalender


20 maart Muzikale middag met Paul Mulder DE GRACHT, 'S-HEERENBERG

Iedereen

Welcom


Iedereen moet mee kunnen doen in Montferland! Dat betekent dat elke inwoner in de gelegenheid is om andere mensen te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Voor sommige mensen gaat dat vanzelf, anderen hebben een opstapje of een steuntje in de rug nodig. Behoort u tot de laatste groep, dan biedt Welcom u een aantal mogelijkheden.