Home | Contact | Disclaimer 
'n dagje vrijwilligerswerk
Ook Welcom
Home | Agenda | NLdoet!  

NLdoet: welke klus pak jij aan op 15 en/of 16 maart?NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.


Meedoen met een klus in dorp of buurt, dàt kan!

Meedoen als vrijwilliger gaat vrij simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je vriendengroep, collega’s, familie of klasgenoten, of sportgenoten!


Klussen aanmelden kan nog!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! Het aanvragen van een financiele bijdrage ter ondersteuning van de uitvoering van de klus is niet meer mogelijk. Aanvragen dienen altijd voor 31 jaunuari te zijn ingediend bij het Oranje Fonds.


NLdoet en daarna

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!
Vrijwilligersplein Montferland

Activiteitenkalender