Home | Contact | Disclaimer 
Ontmoeten & Verbinden
Ook Welcom
info >

Eet u mee!

Samen eten


Gezamenlijk aan een gezonde maaltijd.
info >

De Aanschuiftafel

Barghse Huus


Ziit u vaak alleen aan tafel en vindt u dat erg ongezellig? Dan is ‘De Aanschuiftafel’ iets voor u. Samen met anderen kunt u genieten van lekkere gezonde maaltijden tegen betaalbare prijzen.

info >

Taalhuis

Montferland


Plekken waar mensen die moeite hebben met taal elkaar kunnen ontmoeten.  En samen met vrijwilligers elkaar verder helpen.
info >

Het Keerpunt


Voor wie graag nieuwe contacten wil opdoen
info >

Participatiewerk

Vrijwillige inzet


Participatiewerk biedt mensen de kans om via vrijwillige inzet mee te doen aan de samenleving. Het is bedoeld als opstap naar volledig vrijwilligerswerk. In deze periode kunt u ervaren hoe waardevol het is om iets (voor anderen) te doen en eigen uw vaardigheden en kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen.
info >

Kom-op

ontmoetingsavond


Ontmoetingsavond voor jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. De groep komt wekelijks bij elkaar om te koken, spelletjes en creatieve activiteiten te doen.
info >

Elkaar ontmoeten

in de wijk


Elke week is er een ontmoetingsavond georganiseerd door Zozijn.
info >

Elkaar helpen

met taal!


In een ontspannen en gezellige sfeer samen tijd besteden aan de Nederlandse taal!


info >

Uit- en thuismaatjes


Uit- en thuismaatjes ondernemen samen activiteiten met mensen die het nodig hebben.

info >

Nieuwkomers

in Montferland


Nieuwkomers zijn vluchtelingen die een verblijfsstatus hebben gekregen en zich bijvoorbeeld in Montferland gaan vestigen. Bij de eerste stappen kan de nieuwkomer rekenen op hulp van een trajectbegeleider van Welcom. Daarnaast zijn er vrijwilligers die nieuwkomers helpen bij praktische zaken.

info >

Computerinloop


Gezellig én leerzaam! De computerinloop is geen cursus maar een vrijblijvende inloop die wordt begeleid door vrijwilligers. U kunt er terecht met uw computervragen. Neemt u uw eigen tablet of laptop mee. 

Ontmoeten & Verbinden

Activiteitenkalender


20 maart Muzikale middag met Paul Mulder DE GRACHT, 'S-HEERENBERG

Iedereen

Welcom


Iedereen moet mee kunnen doen in Montferland! Dat betekent dat elke inwoner in de gelegenheid is om andere mensen te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Voor sommige mensen gaat dat vanzelf, anderen hebben een opstapje of een steuntje in de rug nodig. Behoort u tot de laatste groep, dan biedt Welcom u een aantal mogelijkheden.