Home | Contact | Disclaimer 
Ruimte huren?
Ook Welcom
Home |  | Ruimte huren? 

Ruimte voor alle Montferlanders


ruimte-huren

U heeft iets te vieren met uw familie of uw vereniging. Of u zoekt een geschikte ruimte om de toekomstplannen van uw bedrijf toe te lichten. Welcom beschikt over diverse unieke, multifunctionele ruimtes midden in Didam, ’s-Heerenberg. Wat dacht u van een fraaie gerestaureerde kapel? Een complete kookstudio? Een sfeervol compact theater? Of gewoon een plek om in alle rust te vergaderen? Wat uw doel ook is, welk gezelschap u ook verwacht, Welcom heeft de ruimte. En – ook niet onbelangrijk – parkeerruimte voor de deur. De ruimtes bieden tal van extra faciliteiten, zoals presentatiehulpmiddelen; een beamer, scherm, laptop en geluidsinstallatie. En Welcom biedt meer; van een kop koffie tot een complete catering.  

Ruimte huren in Didam


Ruimte huren in 's-HeerenbergHuur nooit te duur

Welcom is voor en van de inwoners in de gemeente Montferland en draait op de inzet van gedreven vrijwilligers, begeleid door professionals. Enthousiaste mensen die u graag ondersteunen bij het organiseren van een bijeenkomst of evenement. U huurt dus tegen een eerlijk huurtarief en Welcom kan mooie projecten blijven ontwikkelen.

Wilt u meer weten over de verhuur- en cateringmogelijkheden? Bel dan met Peter Dieks, hoofd Beheer. Hij vertelt u er graag meer over. Bel (0316) 22 35 20 of vul het informatieformulier in. Graag tot ziens!


Neem contact op »