Home | Contact | Disclaimer 
Talentenhuis
Ook Welcom

's-Heerenberg


Finally staat voor: ontspanning, feest, info en activiteiten voor jongeren. Ook in het nieuwe seizoen!!! Het programma? Dj-avonden, feesten, darttoernooien, optredens, filmavonden en gewoon binnenlopen. Natuurlijk is er een Xbox, poolbiljart en Wifi!

Openingstijden open inloop
Dinsdag, woensdag en donderdag: 14:30 - 17:30 uur
Dinsdag, woensdag en donderdag: 18:30 - 21:00 uur


En om de week op vrijdagavond van 18.30-21.00 uur.


Nieuw: After Skool Break
Kom vanaf nu in Finally elke donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur je huiswerk maken. Je kunt in een rustige omgeving samen met andere jongeren werken aan je huiswerk.
De jongerenwerkers kunnen je helpen met het plannen en organiseren van je huiswerk. Het kost niets en je hoeft je niet eens aan te melden.


Heb je zelf een idee voor een feest, avond of bijvoorbeeld een sporttoernooi? Laat ons je te gekke idee weten. Finally is er ook voor jou!

Jongerenwerkers:
Tim mobiel/app: 06 -83 60 39 00, email: t.hogeland@welcommail.nl
Guido mobiel/app: 06 – 83 22 55 51, e-mail: ggroenendijk@welcommail.nl

Karlijn mobiel/app: 06-57 99 70 91 e-mail: k.groeneveld@welcommail.nl

Vrienden worden? Dat kan op Facebook: Jongerencentrum Finally

Jimmy's
Heb je een vraag? Zoek dan contact met een van onze jongerenwerkers ofwel onze Jimmy’s. Alle onze jongerenwerkers zijn gecertificeerde Jimmy's, specialisten in jongereninformatie. Je kunt met al je vragen bij de jongerenwerkers terecht.

Contact
Zin om onze crew te versterken? Bijvoorbeeld door achter de bar te staan of de muziek te verzorgen. neem dan contact op met een van de jongerenwerkers! 


Tieners / Jongeren

Activiteitenkalender


Tieners

Folders