Home | Contact | Disclaimer 
Film en theater
Ook Welcom


Theaterregistratie

Veur Altied - Een prijzenkast vol verhalen


woensdag 10 april, 20:00
's-Heerenberg


De Graafschap is geen voetbalclub die sportieve successen aaneenrijgt. De binding met achterban en streek is niettemin ongekend: nergens blijft het publiek net zo trots vieren als mopperen.

De humor, de zelfspot, het amateurisme, de diversiteit aan spelers, trainers en bestuurders; het heeft de clubhistorie geen volle prijzenkast bezorgd, maar wel een prijzenkast vol verhalen. En een selectie van die verhalen, van piepklein tot groot, verpakt in een voorstelling van twee keer 45 minuten. Met zang, speech, sketch, interview, video en toneel. Waarin de rauwheid van een voetbalclub, de prachtige randjes van het theater ontdekt. Met hoofdrolspelers, maar ook vrijwillige krachten achter de schermen op de planken. Veur Altied is een voorstelling die de Achterhoek letterlijk en figuurlijk verbindt.

Van de voorstelling, die op 5 en 6 januari plaats vond in een uitverkocht Amphion is een beeldregistratie gemaakt die op 10 april en 8 mei in filmhuis Barghse Huus te zien is. Bij het bezoek aan de registratie van Veur Altied ontvang je tevens een voucher voor een gratis toegangsticket tot de tentoonstelling 65 jaar Superboeren in Stadsmuseum Doetinchem. Daarnaast gaat van ieder verkocht ticket € 1,- naar de jeugdsport in de gemeente Montferland.   


Veur-AltiedGenre: theaterregistratie
Filmmaker: Patrick Spoel
Land:      Nederland
Tijden:Aanvang: 20:00 uur, einde: 22:00 uur 

 

 

 

KIJKWIJZER:

Al


Entree: € 7,00

PROGRAMMAOVERZICHT >

Film en theater

Activiteitenkalender


1 april Maandoverzicht April BARGHSE HUUS THEATER & FILM