Home | Contact | Disclaimer 
Leer van elkaar!
Ook Welcom

Gratis workshop ‘Introductie EHBO’


Bent u als vrijwilliger actief bij een sportvereniging? Of bent u betrokken bij  kinderactiviteiten bij u in de buurt? Wilt u graag meer weten over eerste hulpverlening? Iedere vrijwilliger die met mensen werkt kan immers in aanraking komen met ongevallen, maar wat te doen  als u niet weet wat u dan moet doen? Dan is de workshop ‘Introductie EHBO’ iets voor u. Deze workshop neemt u mee in de wereld van de EHBO


Deze workshop wordt gegeven door vrijwilligers van de EHBO Didam. Zij delen graag hun kennis met u en andere vrijwilligers. Tijdens deze introductieworkshop ontvangt u handige tips en trucs en gaat u ook theorie in praktijk brengen.

Datum en tijdstip
Maandag 8 april  van 19.30 - 21.30 uur.

Locatie
Het Albertusgebouw Didam, Raadhuisstraat 3, 6942 BE Didam. 

Aanmelden
U kunt zich t/m woensdag 3 april 2019 aanmelden, via het digitale aanmeldfomulier, klik hier

Telefonisch aanmelden kan ook, namelijk via de Welzijnslijn: 0316-29 28 28. (ma. t/m vrij van 9.00-12.00 uur). Vermeld daarbij dat het gaat om de workshop ‘Introduktie EHBO" van het Vrijwilligerscollege. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316-29 28 28 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur), of u kunt mailen naar vrijwilligerscollege@welcommail.nl.


Kosten
Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden. 


Kennis is macht, kennis delen is kracht!
Deze workshop is georganiseerd door Welcom - Vrijwilligerscollege. Vindt u ook dat we gebruik zouden moeten maken van elkaars kennis en niet allemaal zelf het wiel opnieuw moeten uitvinden? Dan deelt u de mening van het Vrijwilligerscollege, want binnen het Vrijwilligerscollege leer je van elkaar! Of u nou zelf iets wil leren of kennis wil delen. U bent bij het vrijwilligerscollege aan het goede adres! Hier wordt de kennis van vrijwilligers gevonden en verbonden.

Vrijwilligersplein Montferland

Activiteitenkalender