Home | Contact | Disclaimer 

Ook Welcom

Workshop sokken breien in het Barghse Huus


Wil je (eindelijk) leren breien? Kom dan op donderdagochtend tijdens het Huis van Wij naar het Barghse Huus voor de workshop sokken breien. Met de zomer in het vooruitzicht denk je nog niet direct aan warme sokken, maar om de komende winter geen koude voeten te krijgen is een goede voorbereiding het halve werk. Zowel fanatieke breiers als beginners zijn van harte welkom. De breiworkshop is wekelijks van 09.30 tot 11.30 uur en deelname is gratis.   

 

Het Huis van Wij is een ontmoetingsplek voor jong en oud met diverse faciliteiten. Je kunt er terecht voor een praatje, om nieuwe mensen te ontmoeten of om samen activiteiten op te pakken. In ‘s-Heerenberg is het Huis van Wij te vinden in het Barghse Huus en is er iedere week op maandag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 16.30 uur.

 

Voor meer informatie en aanmelden voor de workshop sokken breien kunt u contact opnemen met Roos Zweden (06-30228562) of Mientje Steetzel (0314-652302). Met vragen over het Huis van Wij kunt u terecht bij de medewerkers van de Welzijnslijn, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur op 0316-29 28 28.

Breien


Ontmoeten & Verbinden

Activiteitenkalender


9 oktober Buurtdiner Didam ALBERTUSGEBOUW TE DIDAM

Iedereen

Welcom


Iedereen moet mee kunnen doen in Montferland! Dat betekent dat elke inwoner in de gelegenheid is om andere mensen te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Voor sommige mensen gaat dat vanzelf, anderen hebben een opstapje of een steuntje in de rug nodig. Behoort u tot de laatste groep, dan biedt Welcom u een aantal mogelijkheden.