Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Mantelzorgsalon 'Midgetgolf'

Activiteitdatum: 17 jul. 19 - 13:30 uur

Woensdag 17 juli zijn mantelzorgers uitgenodigd voor een ontspannende middag op de midgetgolfbaan in Beek, georganiseerd door Welcom - Steunpunt Mantelzorg. Er wordt gestart met koffie of thee en iets lekkers. Daarna kunt u de midgetgolfbaan op. Nadat het parcours is afgelegd, is er tijd om samen een drankje te drinken en om gezellig na te praten. We hopen op mooi weer, maar bij slecht weer is er een alternatief programma!

Iedereen die (mee)zorgt voor een naaste in de omgeving, bijv. een dementerende partner, een chronisch zieke buurtgenoot of een familielid met extra zorgbehoefte is een mantelzorger. Het kan best lastig zijn om zorgtaken te combineren met bijvoorbeeld werk en andere verantwoordelijkheden. 

Daardoor kan tijd voor ontspanning op de achtergrond raken. Juist voor mantelzorgers is het belangrijk om tijd te nemen om even op adem te komen. Daarom organiseert het Steunpunt Mantelzorg regelmatig een mantelzorgsalon voor mantelzorgers om onder elkaar even tijd te maken voor ontspanning.

Op 17 juli verzamelen we om 13.30 uur bij midgetgolfbaan ‘De Korenbloem’ aan de St. Jansgildestraat in Beek (tegenover de parkeerplaats van de Coöp). We eindigen om ca. 16.00 uur. Aanmelden kan tot 14 juli. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. Dit kan tot 14 juli.

Heeft u een vraag over mantelzorgonder­steuning, dan kunt u terecht bij de mantelzorgconsulent:

- Marja Lukassen, 06-23498421, m.lukassen@welcommail.nl

Of via de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316 - 29 28 28 (Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-12.00 uur).

telefoon