Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Algemene informatie Film & Theater

Film & theater Barghse Huus

Niet alleen staan er het hele jaar door tal van culturele activiteiten gepland in ons theater, maar wist u eigenlijk dat onze theaterzaal ook te huren is? Voor bijvoorbeeld uw eigen optreden, een lezing of een presentatie. De zaal kan gehuurd worden voor aantrekkelijke tarieven. Kijkt u maar eens onder verhuur op onze website: www.iedereenwelcom.nl.

In 2016 hebben wij onder onze bezoekers een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Wij zijn enorm trots op de positieve waardering die wij hebben gekregen. Een goed gevarieerd filmaanbod, heerlijke stoelen, gastvrije vrijwilligers die de bezoekers een warm welkom geven, een knusse sfeer en een breed aanbod aan theatervoorstellingen. Onze bezoekers geven het filmtheater een gemiddelde van 8,5 !


ALGEMENE INFO BARGHSE HUUS THEATER & FILM


KAARTVERKOOP

U kunt op drie manieren kaarten kopen:
1) online reserveren & betalen via de website www.iedereenwelcom.nl;
2) aan de kassa, vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling;
3) reserveren kunt u ook via theater@hetbarghsehuus.nl.

CADEAUBON SCHENKEN OF INLEVEREN

Wilt u iemand een film of theater bezoek cadeau geven? Koop dan aan de kassa een cadeaubon van het Barghse Huus met een bedrag naar keuze. Heeft u een cadeaubon ontvangen, dan kunt u deze inwisselen voor een film of theater kaartje aan de kassa. Ook kunt u Lokobonnen bij ons inleveren. Zowel de cadeaubonnen van het Barghse Huus als de Lokobonnen kunnen niet voor contanten worden ingewisseld.

GERSERVEERDE KAARTEN

Gereserveerde kaarten kunnen worden afgehaald bij de receptie van het Barghse Huus. Op verzoek zenden wij u de kaarten, na ontvangst van betaling, toe. De kosten hiervoor zijn € 1,50 per bestelling. Kaarten die na twee weken niet zijn betaald komen weer in de vrije verkoop. Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Indien een voorstelling is uitverkocht, kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. U wordt dan gebeld wanneer er kaarten beschikbaar zijn gekomen.

ANNULEREN VAN KAARTEN

Reeds gekochte kaarten kunnen in het geval van verhindering geretourneerd worden tot 24 uur vóór aanvang van de voorstelling. U ontvangt dan een tegoedbon waarmee u op een later moment alsnog een voorstelling of film kunt bezoeken. In noodgevallen kunt u vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling contact opnemen via het nummer 06-13578458.

VRIJWILLIGERS

Ons theater kent een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers. Zij zetten zich voor, tijdens en na de voorstellingen belangeloos in om u een warm welkom te geven en ervoor te zorgen dat u een mooie avond bij ons heeft. Zonder de inzet van deze vrijwilligers kunnen (en willen!) wij niet.

KIJKWIJZER

De kijkwijzer waarschuwt ouders en opvoeders tot welke leeftijd een film schadelijk kan zijn voor kinderen. Kijkwijzer doet dat ten eerste met het geven van een leeftijdsaanduiding: Alle Leeftijden, 6 jaar, 9 jaar, 12 jaar en 16 jaar. Daarnaast zijn er de pictogrammen die de reden van het advies aanduiden: geweld, angst, seks, discriminatie, drugs- en/of alcoholmisbruik en grof taalgebruik.

Kijkwijzer oordeelt niet over de inhoud of kwaliteit van films, maar waarschuwt alleen voor mogelijke schadelijke beelden in films. Uiteindelijk zijn ouders zelf verantwoordelijk voor wat hun kinderen mogen zien. Uitzondering hierop is de leeftijdsaanduiding van 16 jaar. Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een film met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd.

Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

OPNAMES

Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen foto-, film- of geluidsopnames te maken.

telefoon