Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Sport in de buurt

Beweegmakelaar Jeugd

Bewegen en sporten, we weten dat het heel erg belangrijk is. Het zorgt dat je jezelf fit voelt. Dat je zin en energie hebt om leuke dingen te doen. En is je lichaam in goede conditie, dan voel je je ook blijer en gelukkiger. Misschien val je al doende ook nog wat af. Je leert wat nieuwe mensen kennen, als je er eenmaal mee begonnen bent, dan voel je echt de voordelen!

Voor wie is de beweegmakelaar Jeugd

De beweegmakelaar is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in Montferland die meer willen sporten en/of bewegen. Misschien ben je al wel op zoek naar een sportvereniging of beweegactiviteit, maar weet je niet waar je terecht kan. 
Of heb je een extra steuntje in de rug nodig bij de eerste stap? De beweegmakelaar Jeugd helpt bij het vinden van een beweegactiviteit die past bij je wensen en mogelijkheden. 

Wat doet de beweegmakelaar?

In een persoonlijk gesprek gaat de beweegmakelaar Jeugd samen op zoek naar een sportvereniging of beweegactiviteit die bij jouw kind past. De beweegmakelaar adviseert over mogelijke activiteiten en houdt hierbij rekening met je wensen, behoeften en mogelijkheden. Mocht het financieel lastiger zijn om lid te worden van een vereniging dan kan de beweegmakelaar jeugd ook hierin meekijken en adviseren.

Neem contact op

Afspraak maken? Benieuwd wat de beweegmakelaar voor u kan betekenen?
Of heeft u vragen over het sportaanbod binnen de gemeente Montferland?
De Beweegmakelaar is zowel telefonisch als per mail te bereiken.

De beweegmakelaar Jeugd van Welcom:

Amr Ghrayyeb

Te bereiken via het telefoonnummer: 06-86171889 of naar mail: a.ghrayyeb@welcommail.nl

telefoon