Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Senioren

Beweegtour voor senioren

De beweegtour voor senioren komt langs alle kernen van Montferland. De beweegtour is bedoeld om senioren laagdrempelig kennis te laten maken met het lokale beweegaanbod. Bewegen staat centraal, maar het sociale aspect komt ook zeker terug in de vorm van samen een kop koffie drinken.

De activiteiten zijn gratis toegankelijk bij u in de buurt. Dus wilt u als senior vitaal blijven? Lekker bewegen? Maar ook andere senioren ontmoeten? Kom dan naar de activiteiten van de Beweegtour in Didam. 

Vindt u een activiteit zo leuk dat u dit wel zou willen blijven doen!? Geef dit dan na de activiteit door aan de workshopleider.

Algemene informatie

Graag opgeven via de Welzijnslijn van Welcom. Telefonisch: 0316-292828 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur) of per mail: welzijnslijn@welcommail.nl.

Voor meer informatie kunt u ook de facebookpagina van Welcom en de krant in de gaten houden!

Beweegvideo

Door de corona-maatregelen liggen veel activiteiten en evenement in heel Nederland stil. Zo ook de Beweegtour voor senioren van Welcom. Toch willen wij de senioren van Montferland zeker niet vergeten in deze gekke tijden.

Om toch op een veilige manier te blijven bewegen hebben wij als Welcom in samenwerking met Beweegdocent Peter Aal een Beweegvideo opgenomen tijdens een rondje om de Nevelhorst. Deze oefeningen zijn natuurlijk overal uit te oefenen, zelfs in de eigen achtertuin of woonkamer.

Bewegen op Muziektour
De tweede video op deze pagina is de aftermovie van de Bewegen op Muziektour die begin 2021 door alle Montferlandse kernen is geweest. Een mooie sfeerbeleving van hoe dat eraan toe ging kan je daarin terugvinden.


Update

Tot nader order liggen wij stil met de Beweegtour voor Senioren in verband met de Covid-19 maatregelen. Zodra we weer de beweegtour gaan starten laten wij dit weten via de hierboven genoemde kanalen.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/v6rByb1WVog

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/8RtwH7zrCko

telefoon