Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Cursus 'omgaan met geld'

Denkt u ook wel eens “Help waar blijft mijn geld!?” Wilt u meer grip op uw knip? Doe dan mee met de cursus ‘omgaan met geld’! Meer en meer mensen hebben moeite om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen. Dit kan verschillende redenen hebben van werkloosheid tot het gewoon niet uitkomen met de inkomsten. De cursus ’omgaan met geld’ kan u hierbij ondersteunen. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het ordenen van uw administratie, wilt u inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven of wilt u bespaartips? Meld u dan aan voor de cursus.

De cursus

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Deze vinden plaats in het Barghse Huus, Willem van den Berghstraat 1, s’ Heerenberg of in het Albertusgebouw, Raadhuisstraat 3, Didam. Tijdens de cursus worden tips en trucs gegeven om (weer) overzicht te krijgen in uw in- en uitgaven. Ook krijgt u huiswerkopdrachten mee, zodat u na afloop van de cursus ook echt weet hoe u grip op uw geld kunt houden.

- De bijeenkomsten starten bij voldoende aanmeldingen.
- Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.

Meer informatie

Wilt u eerst wat meer informatie over de cursus dan bent u van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen met onze medewerkers van de welzijnslijn.

Aanmelden cursus
Wilt u uw papieren weer netjes op orde, weten wat u nou eigenlijk écht te besteden heeft per maand en kunt u wel wat advies gebruiken bij het maken van keuzes? Dan kunt u zich aanmelden voor de cursus ’omgaan met geld’.
Aanmelden kan via onderstaand formulier of via een medewerker van de welzijnslijn van Welcom. De Welzijnslijn van Welcom is telefonisch te bereiken via: 0316 - 29 28 28 (werkdagen van 9.00 - 12.00 uur). Mailen kan ook: welzijnslijn@welcommail.nl.

Cursisten die eerder hebben deelgenomen aan de cursus ’omgaan met geld’, hebben aangegeven erg geholpen te zijn met de praktische tips.

telefoon