Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Steunpunt Mantelzorg

Netwerkcoach

Een vrijwillige netwerkcoach biedt ondersteuning bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten voor volgens een praktisch tien-stappen-plan. Veel mantelzorgers zijn overbelast omdat de zorg voor de ander al hun tijd opslokt. Het contact met vrienden en familie verwatert of valt helemaal weg. Een vrijwillige netwerkcoach biedt ondersteuning bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten. Volgens een praktisch tien-stappen-plan  wordt gewerkt aan opbouw en uitbreiding van sociale contacten. 

Werken vanuit eigen kracht

De kracht en talenten van de mantelzorger staan centraal.  Een netwerkcoach heeft een frisse blik, een luisterend oor, biedt een steun in de rug en geeft adviezen bij het opbouwen van sociale contacten. Vrijwillige netwerkcoaches zijn mensen die graag met andere mensen omgaan,  kunnen plannen en organiseren, zich kunnen inleven in een ander en het leuk vinden om vanuit mogelijkheden en wensen van mensen te werken. De vrijwilligers volgen een training om goed voorbereid op pad te gaan.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de Welzijnslijn van Welcom van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 0316 – 29 28 28.

telefoon