Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Ruimte in Welcom huren?

U heeft iets te vieren met uw familie of uw vereniging. Of u zoekt een geschikte ruimte om de toekomstplannen van uw bedrijf toe te lichten. Welcom beschikt over diverse unieke, multifunctionele ruimtes midden in Didam, ’s-Heerenberg. Wat dacht u van een fraaie gerestaureerde kapel? Een complete kookstudio? Een sfeervol compact theater? Of gewoon een plek om in alle rust te vergaderen? Wat uw doel ook is, welk gezelschap u ook verwacht, Welcom heeft de ruimte. En – ook niet onbelangrijk – parkeerruimte voor de deur. De ruimtes bieden tal van extra faciliteiten, zoals presentatiehulpmiddelen; een beamer, scherm, laptop en geluidsinstallatie. En Welcom biedt meer; van een kop koffie tot een complete catering.

Ruimte huren in Didam

Ruimte huren in 's-Heerenberg 

Huur nooit duur

Welcom is voor en van de inwoners in de gemeente Montferland en draait op de inzet van gedreven vrijwilligers, begeleid door professionals. Enthousiaste mensen die u graag ondersteunen bij het organiseren van een bijeenkomst of evenement. U huurt dus tegen een eerlijk huurtarief en Welcom kan mooie projecten blijven ontwikkelen. 

Wilt u meer weten over de verhuur- en cateringmogelijkheden? Bel dan met Peter Dieks, hoofd Beheer. Hij vertelt u er graag meer over. Bel (0316) 22 35 20 of vul het informatieformulier in. Graag tot ziens!

telefoon