Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Sportbuurtwerk Montferland

UPDATE SPORTBUURTWERK CORONAVIRUS
Het Coronavirus heeft zich inmiddels verder over Nederland verspreid. Om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te vertragen worden door het Kabinet en RIVM verdere maatregelen getroffen om sociale contacten te beperken.

Wij gaan hier als Sportbuurtwerk van Welcom in mee en gelasten daarom alle naschoolse sportactiviteiten af tot en met 6 april. Zodra de situatie na 6 april veranderd met betrekking tot het Sportbuurtwerk zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

SPORTBUURTWERK
Iedere week worden er door de sportbuurtwerkers Joey Koster, Tim Hogeland en Sven Verwei naschoolse sportactiviteiten georganiseerd.

Joey verzorgt het Sportbuurtwerk in Loil, Didam (locaties de Muizenberg en 't Raland), Beek en Kilder. Tim Hogeland is de Sportbuurtwerker in 's-heerenberg, Zeddam en Braamt en Sven Verwei is te vinden in Azewijn en Stokkum.

Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk als je tussen de 4 en 12 jaar bent. De ene week gaan we voetballen, dan 10tellen in de Rimboe en dan weer leuke tikspelletjes spelen, iedere week is het anders en vindt er volop afwisseling plaats tussen leuke sporten!

BUURTCHALLENGE
Nieuw bij het Sportbuurtwerk; de buurtchallenge. Zou jij iets willen doen voor jouw buurt en ken je anderen die mee willen doen? Ga dan de buurtchallenge aan als team. De sportbuurtwerker helpt jullie met het bedenken en voorbereiden van jullie challenge. Slagen jullie? Dan verdienen jullie een mooie sportbeloning voor het hele team!!

Vanaf september gaan we gewoon weer door met het Sportbuurtwerk. 

Kijk op de kalender wanneer er bij jouw in de buurt wordt gesport?

Kom jij ook?

Kalender Sportbuurtwerk januari t/m maart 2020

telefoon