Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Sportbuurtwerk Montferland

Iedere week worden er door de sportbuurtwerkers Kasper Rijkers , Tim Hogeland en Sven Verwei van Welcom naschoolse sportactiviteiten georganiseerd.

Kasper verzorgt het Sportbuurtwerk in Loil en Didam (locaties de Muizenberg en 't Raland). Tim Hogeland is de Sportbuurtwerker in 's-heerenberg, Kilder, Beek, Zeddam en Braamt en Sven Verwei is te vinden in Azewijn en Stokkum.

Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk als je tussen de 4 en 12 jaar bent. De ene week gaan we voetballen, dan slagballen en dan weer circus spelen, iedere week is het anders en vindt er volop afwisseling plaats tussen leuke sporten!

In de maanden september t/m juli vinden de activiteiten vooral plaats in de sportzaal of sporthal waar de kinderen met school sporten. Vanaf april wordt er gekeken naar verschillende buitenlocaties in de kernen.

Buurtchallenge bij het Sportbuurtwerk
Nieuw bij het Sportbuurtwerk; de buurtchallenge. Zou jij iets willen doen voor jouw buurt en ken je anderen die mee willen doen? Ga dan de buurtchallenge aan als team. De sportbuurtwerker helpt jullie met het bedenken en voorbereiden van jullie challenge. Slagen jullie? Dan verdienen jullie een mooie sportbeloning voor het hele team!!

Vanaf september gaan we gewoon weer door met het Sportbuurtwerk. Dit seizoen hebben we een stempelkaart voor onze deelnemers. Als je een keer bent geweest, krijg je een stempelkaart. Bij een aantal stempels krijg je een presentje.

Kijk op de kalender wanneer er bij jouw in de buurt wordt gesport?

Kom jij ook?

Kalender Sportbuurtwerk april t/m juli 2019

telefoon