Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
theater & film

Informatie ticketverkoop

Koop uw tickets online
U koopt uw tickets heel eenvoudig via onze website. Kies de gewenste voorstelling, het aantal plaatsen, vul uw gegevens in en klik op 'doorgaan'. Betaal eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en ontvang de toegangskaarten per e-mail. Die kunt u uitprinten of op uw smartphone laten zien bij de zaal. Groot voordeel: u kunt zelf uw zitplaatsen kiezen en u hoeft niet meer in de rij te staan voor onze kassa!

Tickets aan de kassa

De kassa van het Barghse Huus is geopend op maandag tussen 9 en 12 uur of vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Tevens kunt u hier onderstaande bonnen inwisselen. De film- en theaterbonnen kunnen niet voor contanten worden ingewisseld.

> Barghse Huus cadeaubon
> Papieren Lokobon
> Nationale Bioscoopbon
> MaDiWoDo-bioscoopbon
> Meedoen regeling
> Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Het is helaas nog niet mogelijk om een van deze bonnen via de website te verzilveren. Mail naar theater@hetbarghsehuus.nl om een reservering te plaatsen en wij nemen contact met u op.

Cadeau- of bioscoopbon schenken
Wilt u iemand een film of theater bezoek cadeau geven? Koop dan aan de kassa een cadeaubon van het Barghse Huus of de Nationale Bioscoopbon. De bon kan worden opgewaardeerd met een bedrag naar keuze vanaf 5 euro.

Annuleren van tickets
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, kunt u uw tickets tot uiterlijk 48 uur vóór de voorstelling retourneren. Het geld wordt teruggestort op de rekening, minus € 1,50 administratiekosten per ticket. Mail hiervoor naar theater@hetbarghsehuus.nl.

Rolstoelgebruikers
Maak je gebruik van een rolstoel? Je kunt helaas geen rolstoelplaatsen online reserveren, maar als je een mail stuurt naar theater@hetbarghsehuus.nl zorgen wij voor een goede plaats.

Filmmatinee
Tijdens het filmseizoen is er wekelijks een filmmatinee in het Barghse Huus. Dit zijn extra filmvertoningen zonder pauze die op een doordeweekse middag plaats vinden. Aanvang van de filmmatinee is 13.30 uur.

telefoon