Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
theater & film

Informatie ticketverkoop

Koop uw tickets online
U koopt uw tickets heel eenvoudig via onze website. Kies de gewenste voorstelling, het aantal plaatsen, vul uw gegevens in en klik op 'doorgaan'. Betaal eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en ontvang de toegangskaarten per e-mail of haal ze op aan de kassa van het Barghse Huus. U krijgt een bevestigingsmail en indien u gekozen heeft voor e-tickets zijn deze aan de mail toegevoegd. Die kunt u uitprinten of op uw smartphone laten zien bij de zaal. Groot voordeel: u hoeft niet meer in de rij te staan voor onze kassa!

Tickets aan de kassa

De kassa van het Barghse Huus is geopend op maandag en donderdag tussen 9 en 12 uur of vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Tevens kunt u hier onderstaande bonnen inwisselen. De film- en theaterbonnen kunnen niet voor contanten worden ingewisseld.

> Barghse Huus cadeaubon
> Papieren Lokobon
> Nationale Bioscoopbon
> MaDiWoDo-bioscoopbon
> Meedoen regeling

Cadeau- of bioscoopbon schenken
Wilt u iemand een film of theater bezoek cadeau geven? Koop dan aan de kassa een cadeaubon van het Barghse Huus of de Nationale Bioscoopbon. De bon kan worden opgewaardeerd met een bedrag naar keuze vanaf 5 euro.

Gereserveerde tickets
Gereserveerde tickets kunnen worden afgehaald aan de kassa van het Barghse Huus. Tickets die na twee weken niet zijn betaald komen weer in de vrije verkoop. Gereserveerde tickets binnen twee weken kunt u afhalen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden.

Annuleren van tickets

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, kunt u uw tickets tot uiterlijk 48 uur vóór de voorstelling retourneren. Het geld wordt teruggestort op de rekening, minus € 1,50 administratiekosten per ticket. Mail hiervoor naar theater@hetbarghsehuus.nl.

Rolstoelgebruikers
Maak je gebruik van een rolstoel? Je kunt helaas geen rolstoelplaatsen online reserveren, maar als je een mail stuurt naar theater@hetbarghsehuus.nl zorgen wij voor een goede plaats.

Filmmatinee
Tijdens het filmseizoen is er wekelijks een filmmatinee in het Barghse Huus. Dit zijn extra filmvertoningen zonder pauze die op een doordeweekse middag plaats vinden. Aanvang van de filmmatinee is 13.30 uur.

telefoon