Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Verenigingsondersteuning Montferland

Heeft uw vereniging een vraag op bestuurlijk niveau of op didactisch gebied waarop u zelf geen antwoord kunt vinden? Wilt u graag de kinderen van de basisscholen uitnodigen voor een schooltoernooi? Of wilt u een keer tijdens de gymles een clinic komen geven op een basisschool? Dan kunt u ons benaderen voor advies, tips en ondersteuning. 

Voorbeelden van onderwerpen waarbij de combinatiefunctionaris ondersteuning kan bieden, zijn: opstellen van vrijwilligersbeleid, opstellen van statuten, ledenwervingsacties ondersteunen, organiseren van trainingen en cursussen voor kader, etc.

U kunt uw vraag richten aan Guido Groenendijk, ggroenendijk@welcommail.nl. Na ontvangst van uw e-mail neemt hij contact op om een afspraak met u te maken.

Vanuit de Welcom Combinatiefuncties onderwijs, sport en cultuur zijn wij op verschillende manieren ook actief op cultureel gebied. Hierbij wordt samengewerkt met scholen, buitenschoolse opvang en verenigingen op kunst- en cultuurgebied. Daarnaast bieden wij ondersteuning op bestuurlijk niveau aan verenigingen op kunst- en cultuurgebied.Ook worden er zo nu en dan workshops georganiseerd i.s.m. de vrijwilligersplein Montferland. U wordt hiervan op de hoogte gehouden.

U kunt uw vraag op cultuur gebied richten aan Leontien van Kraay, via de email op l.vankraay@welcommail.nl of telefonisch op 0316-223520.

telefoon