Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Cultuur en welzijn onder één dak

Verhuurinformatie

U zingt in een koor en zoekt een sfeervolle ruimte voor de uitvoering van een concert. Of u zoekt een podium voor een bedrijf- of productpresentatie met comfortabele zitplaatsen voor uw relaties. Welcom biedt een heus theater voor bijeenkomsten met publiek zoals een try-out, een symposium, een schooluitvoering, een (theater)concert of een ludieke familiereünie.

Wist u dat ook u de theaterzaal, het theatercafé en de foyer kunt huren? Wilt u een lezing geven, een presentatie of wilt u zelf optreden? Of u nu voor uw familie, bedrijf of vereniging een podium zoekt, bij het Barghse Huus kunt u gebruik maken van de knusse theaterzaal met de mogelijkheid om via de platte speelvloer en/of een groot filmdoek te presenteren. Via een professionele licht- en geluidsinstallatie creëert u precies de sfeer die ondersteunend is voor uw programma. Voor Montferlandse verenigingen gelden aantrekkelijke tarieven.

De perfectie locatie voor bedrijven

Voor een (bedrijfs)presentatie, training of workshop is het Barghse Huus de perfecte locatie. De theaterzaal biedt plaats aan 120 personen. Een projectiescherm, een Panasonic laserbeamer en de professionele geluidsvoorzieningen laten je presentatie en (bedrijfs)films uitstekend tot z’n recht komen. Daarnaast zijn er diverse ruimtes voor vergaderingen of workshops.

Afscheid groep 8

Heeft groep 8 hard gewerkt aan een eindmusical of -film? Maak het afscheid van groep 8 onvergetelijk met een vertoning in het Barghse Huus! Een van de mogelijkheden is een eindfilm van Hollywood in de Klas. Kijk voor meer informatie op www.hollywoodindeklas.nl.

Cultureel feest
Het theater is ook te huur voor een feestje! Als u uw personeel, uw relaties of verjaardagsgasten op een avondje theater of film wil trakteren, dan bent u bij het Barghse Huus aan het juiste adres. Wilt u een gezellige avond met een voorstelling met muziek, dans of een cabaretier? Wilt u uw eigen vrienden en familie een optreden laten verzorgen of heeft u nog andere ideeën? Of wilt u uw gasten een mooie film naar keuze laten zien? Wij kijken samen met u naar de invulling van de middag of avond.

Wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden? Bel dan met Peter Dieks, hoofd Beheer. Hij vertelt u er graag meer over. Heeft u vragen over de mogelijkheden omtrent de theaterzaal? Neem dan contact op met de coördinator theater & film. Bel (0316) 22 35 20 of mail naar theater@hetbarghsehuus.nl. Graag tot ziens!

telefoon