Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Weggeefkastjes door de gemeente Montferland!

Weggeefkast

Benieuwd waar in Montferland een weggeefkast te vinden is? Bekijk dan deze lijst:

Beek

- Pater Gerritsenstraat 5 

Didam

- Polstraat 2a 
- Schoolstraat 22 

's-Heerenberg

- Oudste Poortstraat 24 
- Touwslagersbaan 25 (voorzien van verzorgings- en levensmiddelen) 
- Willem van den Berghstraat 1 (voorzien van verzorgings- en levensmiddelen)

Heeft u een weggeefkast en wilt u die op deze pagina vermelden? Of wilt u zelf een kastje plaatsen en heeft u hiervoor ondersteuning nodig? Neem dan contact op met de Welzijnslijn van Welcom via welzijnslijn@welcommail.nl of bel op werkdagen van 9 tot 12 het nummer 0316–292828.

2023-03 Nieuw kastje in 's-Heerenberg

Vanuit Welcom ondersteunen wij mensen uit de gemeente die graag een weggeefkast neer willen zetten om mensen die het moeilijk hebben in deze tijd te kunnen ondersteunen. Onlangs is er weer een nieuw kastje geplaats in ’s-Heerenberg!

De bedoeling is dat mensen die het nodig hebben er iets uitpakken maar dat ze ook denken aan andere mensen die iets nodig hebben. Ook hopen wij dat er mensen zijn die er wat in willen zetten zodat het kastje gevuld blijft. Dit kastje wordt beheerd door Henriëtte. Van Welcom heeft ze een startpakket ontvangen, maar zelf had ze al veel levensmiddelen ingezameld. Grote dank hiervoor! Ook liggen er folders in van Welcom met informatie zodat u snel bij ons terecht kan voor hulpvragen. We vragen u/jullie het kastje met respect te behandelen zodat de mensen hier blijvend gebruik van kunnen maken. 's Nachts gaat het kastje op slot. Het kastje is te vinden op de Touwslagersbaan 25.


telefoon