Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Start verkoop op dinsdag 25 juni!

Barghse Huus start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

De kaartverkoop voor theaterseizoen 2019/2020 van het Barghse Huus start op dinsdag 25 juni om 11.00 uur. Samen met de programmeergroep is er weer een gevarieerd en laagdrempelig programma samengesteld met muziek, cabaret en toneel. 

Aftrap met lokaal talent

Zaterdag 12 oktober geeft het gezelschap Twente Plat de aftrap van het theaterseizoen met de voorstelling Lachen is gezond. De Twentse humor staat bekend als de leukste streekhumor van het land en Twente Plat bewijst waarom tijdens een avond vol verrassende conferences en liedjes. Een weekend later, zaterdag 19 en zondag 20 oktober, staan gemengd koor Weerklank en KNAP uit Zeddam gezamenlijk op het podium met de show Time Flies. Een verrassend concert met muziek van onder meer Queen, Nick en Simon, Fleetwood Mac en Coldplay door deze prachtige combinatie van een groot gemengd koor en een swingende percussiegroep.

Gevarieerd en laagdrempelig
Het Barghse Huus gaat verder op de nieuwe, ingeslagen weg met een mix aan regionaal talent, startende professionals en try-outs van nationale topartiesten. Op zaterdag 9 november zijn de Meiden van LOS te gast met de try-out van hun nieuwe voorstelling Lusten & Lasten. Op 22 december dompelen De Görgelpiepen de bezoekers van het theater in kerstsferen en op 28 december geeft de Doetinchemse illusionist Peter Eggink de show A Magical Dream.

In het nieuwe jaar zijn ook Miriam en Carla Wijnen weer te gast, neemt Sterrin Smalbrugge in de familievoorstelling Superhelden van het Dierenrijk jong en oud mee in de wereld van reptielen en geeft Marc de Hond een inspirerend verhaal over omgaan met verandering, voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken. In maart komen de dames van Oldenhermanns met Unsexed en de heren van GoedVolk met een programma vol liedjes in de streektaal. Op vrijdag 24 april staat Tejatertick traditiegetrouw in het Barghse Huus met een pakkend toneelstuk. Het theaterseizoen wordt op zaterdag 9 mei afgesloten met de voorstelling Effe lekker emmeren door het gezelschap Middelbare Meiden. Een avond muzikaal, vrolijk, energiek, fris, lief, scherp en vooral herkenbaar emmeren met middelbare meiden en mannen onder elkaar.

telefoon