Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
ondernemend!

Beursvloer de Liemers brengt 18 november 2019 vraag en aanbod samen

Heeft u als maatschappelijke organisatie een vraag?
Dan is Beursvloer de Liemers de perfecte plek om dat te doen! Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

Hulpvraag
Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Soms is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heeft u incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor uw vereniging of stichting een uitkomst zijn!
Matchen
U ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit Liemers die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met wet- en regelgeving, expertise inbrengen, helpende handen of materialen leveren of hun eigen contacten benutten voor uw organisatie.
Tegenprestatie
Op de Beursvloer onderhandelt u met bedrijven en serviceclubs om uw wensen in vervulling te laten gaan. Want wat de één heeft maar niet gebruikt of graag wil aanbieden, kan voor de ander van onschatbare waarde zijn. U bepaalt van te voren wat uw organisatie als tegenprestatie kan bieden: een artikel vermelden in uw nieuwsbrief, een heerlijke lunch verzorgen of kaartjes aanbieden voor een voorstelling. Een goede match hoort namelijk in evenwicht te zijn.
Aanmelden is verplicht
Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. Meedoen is gratis en eenvoudig.
Meld u vóór 13 november aan via het inschrijfformulier of op www.liemerseuitdaging.nl
Grijp die kans om goede zaken te doen en graag tot ziens op 18 november!

telefoon