Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Senioren

Bewegen op Muziektour

In de maanden februari, maart en april is Welcom met de ‘Bewegen op Muziektour’ door alle Montferlandse kernen geweest. Veel mensen deden enthousiast mee en genoten van het bewegen en de muziek. Op deze tour kregen we dan ook vele leuke reacties van de mensen. “Dit moeten ze veel vaker doen” zei een van de deelneemsters na het bewegen.

We kregen zelfs een aanvraag van de wandelgroep Totaal Vitaal uit Lengel om met hen coronaproof te Bewegen op Muziek. Normaal wandelen zij elke dinsdag met een groep vanuit Lengel om vervolgens een kop koffie te doen in ‘T Bosman Huus volgens Eddie Seegers. Nu ligt dat stil en wilde zij ook iets proberen wat wel kan volgens de regels.

Nog een mooi aspect van de tour was de samenwerking met verschillende beweegaanbieders waar mensen normaal gesproken terecht kunnen om te bewegen. Dansschool DanCin, Totaal Vitaal, Wilskracht met haar gymactiviteit, Peter Aal die op verschillende plekken beweeggroepen begeleid en Oefentherapie Montferland die verschillende beweegactiviteiten aanbiedt. Dank ook aan deze beweegaanbieders voor de samenwerking.

Wilt u het bewegen verder oppakken of dat nu vanwege de gezondheid, voor de gezelligheid of welke reden dan ook is? Dan kunt u altijd bij een van de hierboven genoemde organisaties of mensen terecht.

Helaas is de tour nu voorbij, maar gelukkig hebben we de beelden nog…

Voor nu hopen we dan ook zo snel mogelijk weer een normale Beweegtour te kunnen organiseren en dat iedereen gezond blijft. Tot die tijd, geniet van de mooie aftermovie en swing nog even lekker door.

Wij willen de volgende organisaties ook nog bedanken voor de ondersteuning van dit mooie initiatief, naast de bovengenoemde beweeg aanbieders waren zij immers ook belangrijk:

  • Azora Gertrudis
  • Gemeente Montferland

Wilt u meer informatie over onze beweegtour, check dan onze Beweegtour voor senioren pagina.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/8RtwH7zrCko

telefoon