Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
REN MEE OF SPONSOR VOOR MENTALE GEZONDHEID!

Blue Monday Run

Maandag 16 januari 2023 is het Blue Monday. Volgens onderzoekers de meest depressieve dag van het jaar. “Regelmatig bewegen vermindert psychische klachten, zoals depressiviteit en angstgevoelens.” (2020, Mulier Instituut). Daarom wordt er door studenten van het Graafschap College samen met Welcom de MIND Blue Monday Run georganiseerd op 16 januari 2023 om 14.30 uur in het Dominee Storkpark in Didam achter het Albertusgebouw.

Dit wordt gedaan om geld op te halen voor het goede doel MIND. MIND zorgt met deze run voor bewustwording omtrent mentale problemen en met de donaties die opgehaald worden krijgen mensen goede ondersteuning en zorg wanneer zij met hun mentale gezondheid worstelen.

Hoe kan je MIND ondersteunen voor dit goede doel?

Je kan zelf mee rennen of lopen met team Welcom Montferland, iedereen kan natuurlijk meedoen op zijn eigen manier en tempo. Meld je dan aan via mindbluemondayrun@gmail.com en verspreid de QR-code op de poster zodat er als team zoveel mogelijk geld wordt opgehaald. Je kan ook een eenmalige donatie doen. Dit doe je door de QR code te scannen met je camera op de mobiel bijvoorbeeld, die leidt je vervolgens naar de website waar je een donatie kunt doen. Tot slot, kom de deelnemers aanmoedigen!

Blue Mondag Run
telefoon