Mail ons
[javascript protected email address]
intro afbeelding
Buurtbemiddeling

Buurtbemiddelaars weer actief

MONTFERLAND - In de zomer vinden we het vaak heerlijk om veel buiten te zijn. Om te werken in de tuin, maar ook om lekker buiten te eten, op het balkon of in de tuin. En toch kent het mooie weer ook minder leuke kanten; overlast door te harde muziek, geschreeuw, huisdieren, afval, overhangende takken of stank. De overlast in de buurt is in de zomer het grootst.

Gratis bemiddeling

Vaak zijn het kleine ergernissen die leiden tot grote conflicten. Pesterijen over en weer zijn voor niemand een pretje. Verstoorde relaties zijn vaak het gevolg van (te) lang zwijgen. En dat is jammer. Op tijd aan de bel trekken kan een hoop overlast voorkomen. Beter te vroeg dan te laat. Heeft u een (sluimerend) probleem? Aarzel niet en ga uzelf en uw buren niet in de weg zitten. Een oplossing is vaak dichterbij dan u denkt. Praat erover met elkaar. Of, wanneer het niet lukt er samen uit te komen, schakel dan buurtbemiddeling van Welcom in. Buurtbemiddeling is er voor alle inwoners van de gemeente Montferland. De bemiddeling is gratis. Wel wordt van u verwacht dat u meedenkt over een goede, aanvaardbare oplossing voor beide partijen.

Meer informatie of aanmelden

Voor vragen en/of het aanmelden van conflicten kunt u contact op nemen met Welcom via de via de medewerkers van de Welzijnslijn. Telefonisch via 0316 - 29 28 28 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur) of per mail via welzijnslijn@welcommail.nl. De coördinator Buurtbemiddeling is Kelly Nederhof-ter Meer.

telefoon