Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

De Omslag breidt uit!

Afgelopen maanden is er vol enthousiasme gewerkt aan een aantal nieuwe initiatieven vanuit de Omslag. Eén daarvan is nu zover dat het van start kan gaan.

In het dorpshuis van Zeddam start een nieuwe ontmoetingsgroep. Hier kunnen senioren, maar ook andere belangstellenden, terecht voor ontmoeting, een kopje koffie en/of een activiteit. Onder leiding van plaatselijke gastvrouwen kunnen bezoekers van 10.00 tot 12.00 uur terecht.

Zeker in deze tijd is het heel fijn dat juist diegene die dit het hardst nodig hebben bij iemand terecht kunnen met hun vragen of gewoon voor een goed gesprek. Eenzaamheid ligt in coronatijd op de loer, het juist nu van belang om in contact te blijven met elkaar. Juist de doorbreking van de dagelijkse dingen kan zorgen voor nieuwe energie.  Laagdrempelige activiteiten buiten de deur kunnen hierbij heel goed helpen. Hier staat gezelligheid en ontmoeten centraal!

Voor meer informatie over deze nieuwe groep kunt u contact opnemen met de Welzijnszlijn van Welcom via 0316-29 2828 of mail naar welzijnslijn@welcommail.nl en vraag naar de Seniorenconsulent. 

telefoon