Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Ontmoeting

Er op af met de Omslag!

“De Keet van het jongerenwerk staat de komende tijd in alle dorpen en kernen in Montferland en op de momenten dat er geen gebruik van gemaakt wordt, bijvoorbeeld onder schooltijd, kan iedereen er gebruik van maken”. Dit berichtje van onze collega van het Jongerenwerk gaf ideeën om senioren niet alleen uit te nodigen naar ons toe te komen, maar juist eens naar de senioren toe te gaan. Dit leidde er toe dat maandag 27 februari jl. als eerste Azewijn werd bezocht met de “Senioren koffietour”. De Keet was open en de koffie stond klaar!

Natuurlijk was het onwennig, maar al snel meldde zich de eerste oudere. Zij vertelde dat ze het heel belangrijk vond dat wanneer er iets georganiseerd wordt in je buurt dat je er aan mee moet doen.
Om meer senioren te ontmoeten werd de koffiekan onder de arm genomen en willekeurig bij mensen aangebeld om hen een bakkie koffie aan te bieden en te horen hoe het met hen gaat. Wat een hartverwarmende reacties kregen we! Resultaat? Nieuwe netwerkcontacten, mooie verhalen opgehaald en Welcom zichtbaar gemaakt. Smaakt naar meer!

Dieske van Hal en Annelies Vruwink, de Omslag

telefoon