Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
First Mates

First Mates Online

Wil jij wel eens een ander spreken? Je vriendenkring uitbreiden of gewoon eens met iemand kletsen over van alles en nog wat? Is dat, bijvoorbeeld vanwege Corona, niet mogelijk?! First Mates online biedt hiervoor de oplossing! Ontmoet iemand uit Montferland om dit samen mee te doen. Hoe regel je dat? Heel simpel! Neem contact op met Welcom en wij zorgen voor een gezellige ontmoeting met iemand die zich ook heeft opgegeven.

In verband met de Coronamaatregelen zijn de ontmoetingen niet zomaar mogelijk. Op vrijdag 5 maart 2021 kun je online iemand ontmoeten! Na je aanmelding, ontvang je een aantal vragen van ons; over jezelf, je vrijetijdsbesteding en eventuele wensen. Op basis van de overeenkomsten, worden deelnemers met elkaar verbonden. En kun je vanuit je eigen huis nieuwe mensen leren kennen!

Hoe gaat First Mates online?

Je ontvangt een link voor een Teams bijeenkomst. Op 5 maart log je om 19.30 uur in via je computer, tablet of telefoon en kom je met twee of drie personen in een videogesprek. Hier kun je elkaar leren kennen, lekker kletsen en samen ontdekken wat jullie overeenkomsten zijn. Om deze ontmoeting nog leuker te maken zorgen wij vooraf voor een hapje, een drankje en wat ‘kletsvragen’, die we je persoonlijk komen brengen! Denk je: wat leuk! Maar ik heb zoiets nog nooit gedaan, ben niet bekend met het programma Teams of ik weet niet of dit wel iets voor mij is. Meld je dan aan en wij helpen je graag op weg.

Je kunt vooraf samen met een collega van Welcom kennismaken met het programma Teams en daar de benodigde uitleg voor ontvangen. Dit is dus ook je kans om nieuwe mogelijkheden van online ontmoeten te leren kennen.

Hoe geef ik me op?

Je kunt je opgeven tot en met 26 februari. Bel naar de Welzijnslijn van Welcom via (0316) 29 28 28 op werkdagen van 9:00 uur tot 12:00 uur. Of mail naar welzijnslijn@welcommail.nl.Deze eerste editie van First Mates is geïnspireerd op het televisieprogramma First Dates en zorgt voor leuke ontmoetingen.

Aanmeldformulier First Mates online

telefoon