Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Vrijwilligers gezocht!

Heb jij even tijd voor een ander?

Vind je het leuk om iets voor iemand anders te doen? En heb je zo nu en dan tijd? Dan zijn de bemiddelingsdiensten misschien interessant. De bemiddelingsdiensten bestaan uit verschillende diensten voor mensen met een vraag. Bijvoorbeeld een vraag om hulp bij de boodschappen of bij vervoer naar het ziekenhuis.

Begeleidende vervoersdienst

De begeleidende vervoersdienst is er voor mensen die niet zelfstandig de spreekkamer van de arts kunnen bereiken; een vrijwilliger brengt hen dan tot aan de spreekkamer en weer terug. Wil je dit af en toe voor iemand doen? Neem dan contact op. Je komt dan in een pool van vrijwilligers die hiervoor worden benaderd. Zo kan het voorkomen dat je een tijdje geen ‘opdrachten’ hebt en vervolgens misschien 2x per maand wordt ingezet, al naar gelang je voorkeur en tijd.

Boodschappendienst

Bij de boodschappendienst doe je boodschappen met of voor iemand uit je buurt of omgeving die dit zonder hulp (zoals bij het dragen van de tassen) niet meer zo makkelijk alleen kan. Lijkt het je leuk om hier (bijvoorbeeld 2x per maand) iemand mee te helpen? Dat kan!

Er zijn vrijwilligers nodig in heel Montferland maar op dit moment met spoed in Didam en ’s-Heerenberg.

Aanmelden en/of meer informatie

Bij interesse kun je contact opnemen met de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316-292828 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur) of mail naar welzijnslijn@welcommail.nl voor meer informatie.

telefoon