Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Steunpunt Mantelzorg

Mantelzorgcompliment in december

Inmiddels zijn de inloopspreekuren om het voordrachtsformulier voor het mantelzorgcompliment in te dienen voorbij. Echter kan men in de maand december 2020 nog steeds in aanmerking komen voor het compliment.

Het mantelzorgcompliment is er voor mantelzorgers die zorg bieden aan een inwoner in Montferland. Het gaat om zorg die meer dan 8 uur per week is en langer dan 3 maanden duurt. Het kan gaan om bijvoorbeeld een partner op leeftijd die zorg nodig heeft, of een verstandelijk gehandicapt kind, of een broer/zus die psychiatrische beperkingen heeft.

In december 2020 kunt u het voordrachtsformulier voor het mantelzorgcompliment op de volgende manier inleveren:
1. Per mail U mailt het voordrachtsformulier naar een de van de mantelzorgconsulentes. De consulentes beoordelen uw formulier en sturen u al dan niet het mantelzorgcompliment per post op.
2. Per post U stuurt het voordrachtsformulier per post op naar een van de locaties van Welcom ter attentie van de mantelzorgconsulentes. De consulentes beoordelen uw formulier en sturen u al dan niet het mantelzorgcompliment per post op.
3. Telefonisch U neemt telefonisch contact op met de mantelzorgconsulent. Zij stelt u de vragen van het voordrachtsformulier en zij stuurt u al dan niet, vervolgens het mantelzorgcompliment per post op.
4. Op afspraak U neemt telefonisch of per mail contact op met een van de mantelzorgconsulenten en maakt een afspraak op locatie.

Meer informatie

Voor vragen kunt u terecht bij de mantelzorgconsulentes:
- Marja Lukassen , 06 234 984 21, m.lukassen@welcommail.nl
- Elize Navis , 06 202 573 92, e.navis@welcommail.nl

Of via de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316-29 28 28 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur).

telefoon