Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Muziekmaand

Oktober is muziekmaand bij Barghse Huus

In de maand oktober kunnen muziekliefhebbers iedere week hun hart ophalen in de theaterzaal van het Barghse Huus tijdens de ‘Oktober Muziekmaand’. Live kan in de theaterzaal genoten worden van verrassende conferences en liedjes bij Twente Plat en tijdens het concert Time Flies nemen Weerklank en KNAP u mee op een reis door de tijd. Op het witte doek zijn onder meer de films Rocketman, Blinded by the Light en Yesterday te zien. Klik hier voor tijden en het bestellen van tickets.

De muziekmaand start op dinsdag 1 oktober met de musical fantasie Rocketman, gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Op zaterdag 12 oktober staat Twente Plat op het podium met hun voorstelling ‘Lachen is gezond’. Een avond vol verrassende conferences en liedjes door dit heerlijke humor gezelschap.

De uit Zeddam afkomstige groepen Weerklank en KNAP nemen de bezoekers op 19 en 20 oktober mee op een reis door de tijd langs bekende gebeurtenissen en de daarbij behorende muziek van onder andere Queen, Fleetwood Mac, Coldplay en Nick en Simon. De hartverwarmende film Blinded by the Light brengt op dinsdag 22 oktober een muzikale ode aan Bruce Springsteen. Een inspirerend drama op de muziek en teksten van de tijdloze klassiekers van ‘The Boss’. Woensdag 23 oktober kunnen de kleinste bezoekers meezingen met de liedjes van juf Roos in de speciale kleuterfilm Juf Roos is jarig!

De muziekmaand wordt afgesloten op vrijdag 25 oktober met de komedie Yesterday. Want wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle en scenarioschrijver Richard Curtis.

telefoon