Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
jong & oud

Doe mee met de Open Club Zomerspelen Didam 2021

In de zomervakantie van 2021 organiseert Open Club De Nevelhorst in Didam de Open Club Zomerspelen. Op verschillende dagen worden er op verschillende locaties in Didam sportactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. De organisatie is in handen van Sport Events Montferland en de samenwerkende sportverenigingen die zijn ondergebracht in Open Club De Nevelhorst. De Open Club Zomerspelen worden gesteund door de Gemeente Montferland.

Nevelhorst Games

De Nevelhorst Games zijn een vast onderdeel van het programma van de Open Club Zomerspelen.
De Nevelhorst Games vinden iedere week op dinsdag, woensdag en donderdag plaats. Het bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma voor de doelgroep 6 t/m 14 jaar. De invulling hiervan wordt verzorgd door sportbegeleiders vanuit de open club.

Open Club Sportpas

Tijdens de Open Club Zomerspelen zullen de sportparken opengesteld worden voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen met een Open Club Sportpas. Met de Open Club Sportpas kunnen pashouders gedurende de gehele zomervakantie vrij sporten op verschillende locaties.

Lees er alles over op deze pagina.

OldStars-activiteiten

Ook 55+’ers kunnen tijdens de Zomerspelen kennis maken met verschillende OldStars sport- en beweegactiviteiten, waarbij plezier maken met elkaar centraal staat. OldStars Combi-fit, OldStars Running en OldStars Tennis, activiteiten die begeleid worden door deskundige trainers. Deelnemen kan met de Open Club Sportpas 55+. 

Lees er alles over op deze pagina.

Alle activiteiten in één overzicht, klik dan hier 

telefoon