Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Sinterklaasfeest

Vier het Sinterklaasfeest mee in het Barghse Huus met film en muziek

Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Voor veel kinderen een spannende, maar ook een leuke tijd. Vier het Sinterklaasfeest op een ongedwongen manier mee in het Barghse Huus met de film De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje of de vrolijke voorstelling Een kist vol Sintliedjes.

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de  belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen. De Club van Sinterklaas draait op woensdag 17 en 24 november en 1 december om 15.00 uur.

Zaterdag 27 november om 14.30 uur
staat Apennoten van NPO Zapp in het theater met de vrolijke voorstelling Een kist vol Sintliedjes. Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed? Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. Samen muziek maken, lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist? De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Kaarten zijn voor 9,50 euro te bestellen via de website www.barghsehuus.nl.

telefoon