Mail ons
[javascript protected email address]
intro afbeelding
Sjors Sportief & Creatief

Sjors Sportief & Creatief weer razend populair

Al ruim 940 inschrijvingen

Montferland, november 2019 – Sjors blijft razend populair onder de basisschooljeugd! Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Montferland kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 30 oktober stond de teller na één dag al op ruim 600 inschrijvingen en we zitten nu al op ruim 1000! Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Populair

Fortnite, Graffiti, Mode, Mozaïek, 11-stratentocht, schilderen, Jump en Playball en voetbal hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten. Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Laagdrempelig zonder direct lid te worden

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Montferland hebben samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 240 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Montferland hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.sjorssportief.nl in te zien.

Meer informatie?
Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: info@sjorssportief.nl.
U kunt ook contact opnemen met Guido Groenendijk (Sport) ggroenendijk@welcommail.nl of Leontien van Kraay (Cultuur) l.vankraay@welcommail.nl.

telefoon