Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Jongeren

Succesvolle Muziekbingo in Beek

Vier jongeren uit Beek hebben 7 augustus een geweldige activiteit neergezet in Beek. Twintig ouderen genoten van een Muziekbingo met muziek uit de jaren 60/70.Een paar weken daarvoor ontpopte dit idee van Hiske, Lisa, Jill en Wietske zich. Samen met jongerencoach Joyce Lurvink hebben zij een aanvraag bij het 'Ik ben Geweldig fonds' gedaan, deze werd toegewezen.

Ze ontworpen zelf een flyer, zochten muziek uit, kochten bingo prijzen en maakten hapjes. Het warme weer dreigde roet in het eten te gooien, maar de Averhof stelde hun zaal ter beschikking zodat de Muziekbingo toch door kon gaan.

De deelnemers waren onder de indruk van het organisatie-, presentatie- en baktalent van de jongeren. ‘Wat een ontzettend gezellige en feestelijke middag was het’, ‘Ik heb genoten van het enthousiasme van de meiden’. ‘Het was een complete middag uit met heerlijke hapjes, leuke muziek en prijsjes’.

Joyce Lurvink jongerencoach van Welcom: ‘we willen in alle kleine kernen van Montferland jongeren de kans bieden om iets voor een ander te organiseren. Heb je een leuk idee? Stuur een appje naar: 06-83225564 en dan gaan we samen aan de slag om jouw idee tot een succes te maken.’

telefoon