Mail ons
[javascript protected email address]
header afbeelding
Jongeren

Keep Calm: The Wintergames will be back soon!

KEEP CALM:THE WINTERGAMES WILL BE BACK SOON!

De Wintergames zouden volgende week in de voorjaarsvakantie (15 t/m 19 februari) plaatsvinden op de sportparken van Fc Bergh, DVC'26 en TV Didam, maar door de hevige sneeuwval van de afgelopen week is het helaas niet meer mogelijk om deze locaties te betreden. De kans dat de velden beschadigen is te groot.

Een bittere pil voor nu. Maar we gaan we gewoon door, alleen niet volgende week maar we mikken nu op de meivakantie. Hopelijk laten de corona-maatregelen (en het weer) dan ook meer toe en kunnen we er met de verenigingen er alsnog een beweegfeest voor jongeren van maken.

#Watkanwel
Gelukkig kunnen een aantal activiteiten nog wel doorgaan! Zo wordt op dinsdag en vrijdag Hunted georganiseerd. Om mee te doen aan Hunted kun je een appje sturen naar jongerencaoch Joyce via telefoonnummer 06-83603900. Ook de online activiteiten zoals een online fotowedstijd, Among Us, in beeld tijdens Corona en een workshop naar keuze zijn nog mogelijk. Geef je ook hiervoor op via de jongerencoach. Kijk op iedereenwelcom.nl voor meer informatie.

To be continued............
Hou voor het vervolg van de Wintergames ook de website en socials van Welcom, gemeente Montferland en de sportverenigingen in de gaten voor het programma!

telefoon