Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Senioren

Zomeractiviteiten voor senioren

Tijdens de zomermaanden waren er volop activiteiten voor Montferlandse senioren. Met behulp van de Gruitpoort en het Oranjefonds kon Welcom een aantal extraatjes organiseren waar door de mensen dankbaar gebruik van werd gemaakt. Op deze manier konden de soms toch wel lange eenzame dagen even onderbroken worden met een fijn uitje. 

In samenwerking met 'De Gruitpoort' heeft 'De Omslag' van Welcom tijdens de coronaperiode diverse activiteiten georganiseerd. Speciaal voor de senioren uit Montferland zijn er creatieve en culturele activiteiten voor senioren aan huis ontwikkeld, bijvoorbeeld de telefonische voorleesbrigade en de beeldende box. Dit werd door deelnemers van De Omslag met open armen ontvangen.

In juli heeft De Omslag met behulp van het Oranjefonds zomeractiviteiten georganiseerd voor de Montferlandse senioren. Er waren 2 filmvoorstellingen van ’De beentjes van Sint Hildegard’, waarbij ook het vervoer voor de deelnemers werd geregeld. Ook een theatershow samen met vrijwilligers van De Gruitpoort met hun voorstelling ‘Zomerkriebels.’ Meezingen kon nog niet, maar lachen wel. Mensen vonden het heerlijk om er weer uit te zijn. 

En er zijn met behulp van het Oranjefonds tijdens de zomermaanden 4 zomerlunches georganiseerd voor de deelnemers van de maaltijdservice. Elkaar ontmoeten, er even uit en genieten van een heerlijke lunch samen. Ook hierbij was theatergroep Mari-Jann van De Gruitpoort aanwezig om de deelnemers mee te nemen in een muzikale show. De deelnemers genoten zichtbaar. 

telefoon