Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
theater & film

Informatie ticketverkoop

In 2016 hebben wij onder onze bezoekers een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Wij zijn enorm trots op de positieve waardering die wij hebben gekregen. Een goed gevarieerd filmaanbod, heerlijke stoelen, gastvrije vrijwilligers die de bezoekers een warm welkom geven, een knusse sfeer en een breed aanbod aan voorstellingen. Onze bezoekers geven het filmtheater een gemiddelde van 8,5!

TICKETVERKOOP
Kies op www.iedereenwelcom.nl/film-theater de gewenste voorstelling, daarna kun je eenvoudig je kaarten online bestellen. Heel handig, je kunt bij sommige voorstellingen meteen stoelen reserveren. Betaal eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en ontvang de toegangskaarten per e-mail of haal ze op bij de receptie van het Barghse Huus. De kaartjes hoef je niet uit te printen, je kunt ze gewoon op je mobiele telefoon laten zien. De kassa van het Barghse Huus is geopend op werkdagen tussen 9 en 12 uur of vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. 

CADEAUBON SCHENKEN OF INLEVEREN

Wil je iemand een film of theater bezoek cadeau geven? Koop dan aan de kassa een cadeaubon van het Barghse Huus met een bedrag naar keuze. Heb je een cadeaubon ontvangen, dan kan deze ingewisseld worden voor een film of theaterticket aan de kassa. Ook kun je Lokobonnen bij ons inleveren. Zowel de cadeaubonnen van het Barghse Huus als de Lokobonnen kunnen niet voor contanten worden ingewisseld.

GERESERVEERDE TICKETS

Gereserveerde tickets kunnen worden afgehaald bij de receptie van het Barghse Huus. Op verzoek zenden wij de kaarten, na ontvangst van betaling, toe. De kosten hiervoor zijn € 1,50 per bestelling. Kaarten die na twee weken niet zijn betaald komen weer in de vrije verkoop. Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Indien een voorstelling is uitverkocht, kan je op de wachtlijst worden geplaatst. Je wordt dan gebeld wanneer er kaarten beschikbaar zijn gekomen.

ANNULEREN VAN TICKETS

Als je onverhoopt verhinderd bent, kun je je kaarten tot uiterlijk 1 dag vóór de voorstelling retourneren. Het geld wordt teruggestort op de rekening, minus € 1,50 administratiekosten per ticket.

VRIJWILLIGERS

Ons theater kent een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers. Zij zetten zich voor, tijdens en na de voorstellingen belangeloos in om iedereen een warm welkom te geven en ervoor te zorgen dat je een mooie avond bij ons hebt. Zonder de inzet van deze vrijwilligers kunnen (en willen!) wij niet.

KIJKWIJZER

De kijkwijzer waarschuwt ouders en opvoeders tot welke leeftijd een film schadelijk kan zijn voor kinderen. Kijkwijzer doet dat ten eerste met het geven van een leeftijdsaanduiding: Alle Leeftijden, 6 jaar, 9 jaar, 12 jaar en 16 jaar. Daarnaast zijn er de pictogrammen die de reden van het advies aanduiden: geweld, angst, seks, discriminatie, drugs- en/of alcoholmisbruik en grof taalgebruik.

Kijkwijzer oordeelt niet over de inhoud of kwaliteit van films, maar waarschuwt alleen voor mogelijke schadelijke beelden in films. Uiteindelijk zijn ouders zelf verantwoordelijk voor wat hun kinderen mogen zien. Uitzondering hierop is de leeftijdsaanduiding van 16 jaar. Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een film met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd.

Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

OPNAMES

Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen foto-, film- of geluidsopnames te maken.

NOODGEVALLEN
In noodgevallen kan vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling contact opgenomen worden via het nummer 06-13578458.

telefoon