Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Sjors Montferland

Sjors Sportief & Creatief

Afgelopen schooljaren liet  Sjors weer meer dan 1250 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens dit daverende succes wil de gemeente in samenwerking de Combinatiefunctionarissen Sport en Cultuur van Welcom, dit natuurlijk graag continueren. Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente Montferland. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Hoe werkt het?

Het programma is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen en aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd: Sjors!

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen na de herfstvakantie het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.
Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in het nieuwe schooljaar op alle basisscholen in de gemeente Montferland verspreid.
Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meer informatie?

Neem dan contact op met de combinatiefunctionarissen Sport & Cultuur van Welcom.
Voor sport kunt u terecht bij Guido Groenendijk, ggroenendijk@welcommail.nl.
Voor cultuur bij Leontien van Kraay: l.vankraay@welcommail.nl

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl

telefoon