Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Maaltijden aan huis!

Als u (dat kan ook tijdelijk) niet meer zo goed in de gelegenheid of in staat om iedere dag zelf een warme maaltijd te koken, dan is de maaltijdservice aan huis wellicht iets voor u. Maar misschien vindt u het prettiger om samen met anderen te eten. Dan bent u van harte welkom bij de Open Eettafel.

De reden voor maaltijd aan huis kunnen heel verschillend zijn; ziekte, ondervoeding, een gebrek aan energie, veranderde levensomstandigheden of het moeten volgen van een dieet. Ook tijdens de herstelperiode na een opname in het ziekenhuis is de maaltijd aan huis vaak een uitkomst. Dankzij de gezonde koelverse maaltijden bent u verzekerd van een dagelijkse gezonde maaltijd. Bovendien worden zo mantelzorgers ondersteund en ontlast. 

Uit een keuze menulijst kunt u zelf uw maaltijden samenstellen uit 10 soorten soep, 75 hoofdgerechten, 10 toetjes en 3 salades. 

Op maandag, dinsdag en woensdag worden de maaltijden door vrijwilligers van Welcom op een vaste tijd bij u aan huis bezorgd met een speciale koelwagen. De koelversmaaltijden kunnen ruim een week in de koelkast bewaard worden.

Klik hier om de folder met maaltijden te bekijken.

Kosten

Een koelversmaaltijd kost voor een hoofdgerecht € 5,50, soep € 1,-, een nagerecht € 0,90 en een salade kost € 1,- . De kosten worden via een machtiging door Welcom maandelijks automatisch geïncasseerd. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Wilma Wieskamp. Telefoonnummer van de maaltijdservice is 0316 - 29 28 29 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

Open Eettafel

Vindt u het prettig om samen met anderen te eten, dan bent u van harte welkom bij de Open Eettafel in Didam en ’s-Heerenberg. Een maaltijd kost € 6,30 (voor soep, een hoofdgerecht en een toetje). Dit bedrag wordt via een machtiging door Welcom maandelijks automatisch geïncasseerd.

- In het Albertusgebouw in Didam kunt u op woensdag terecht om 12.00 uur.
- In het Barghse Huus in ’s Heerenberg kunt u op dinsdag terecht om 12.00 uur.

Aanmelden kan iedere werkdag tot 10.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Wilma Wieskamp. Telefoonnummer van de maaltijdservice is 0316 - 29 28 29 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

telefoon