Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Rouw

Ontmoetingsmiddag Rouw

Donderdag 20 februari 14.30-16.00 u Albertusgebouw Didam.

Deze middag organiseren Welcom, PKN Didam, Parochie Gabriel en Doktershuis Didam een ontmoetingsmiddag over het thema Rouw.

Wat is rouw? Waar kun je terecht? Herkent u dit? Als iemand die je dierbaar is overlijdt, is dat een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Het heeft tijd nodig om het verdriet en het gemis een plek te geven. In het begin luisteren mensen. Maar na verloop van tijd wordt dat minder. Sommigen zeggen: ‘je moet er maar overheen zijn!’ Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Rouwen is een proces van hard werken dat in je eentje moeilijk is te klaren. Steun van bekenden kan dan helpend zijn. Wanneer deze ontbreken of u wilt hen niet met uw verdriet belasten, dan kan professionele hulp gezocht worden. Deze wordt geboden door bijv. de praktijkondersteuner van de huisarts, welzijnsorganisatie Welcom en de kerken in de regio. Zij bieden een luisterend oor, hulp om inzicht te krijgen in uw rouwproces en de mogelijkheid uw verhaal te delen met lotgenoten.

Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrije gift is mogelijk.

Tijdens deze middag gaan we o.l.v. dagvoorzitter Esther Ruesen samen in gesprek over rouw. Er is deze middag volop ruimte voor lotgenotencontact, informatie en vragen. Voor meer informatie en aanmelding neemt u contact op met de Welzijnslijn van Welcom via 0316 292828 of welzijnslijn@welcommail.nl.
#Rouwverwerking #Rouw #IedereenWelcom #Montferland

telefoon