Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
header afbeelding
Doet u mee?

Zin om culturele en muzikale voorstellingen van dichtbij mee te maken? Maak kennis met Natuurtheater Zeddam!

Taakomschrijving
Ja dat kan, als helpende hand ben je ook bij de voorstellingen aanwezig en dat is mooi meegenomen! Als vrijwilliger van het theater maak je de voorstellingen van dichtbij mee. Het enige wat wij hiervoor vragen is om hand en spandiensten rondom een voorstelling mee te helpen verzorgen. Dit kan één keer zijn maar graag vaker. In totaal worden zo'n 6 voorstellingen per seizoen op vooral zondagmiddag gehouden. Per voorstelling zijn zo’n 10 vrijwilligers actief betrokken bij het in goede banen leiden van een activiteit. De werkzaamheden betreffen onder andere tent en installaties opbouwen en opruimen, catering voorbereiden, catering verzorgen tijdens de pauze of andere kleine klussen. 

Werksoort
Begeleiden van activiteiten

Doelgroep
Tieners
Volwassenen
Senioren

Kern
Azewijn
Beek
Braamt
Didam
’s-Heerenberg
Kilder
Lengel
Loerbeek
Loil
Nieuw Dijk
Stokkum
Zeddam

Werktijden
Begin van het seizoen inventariseren we wanneer iedereen kan en maken we een vrijwilligersrooster /-schema.

Aantal gezochte vrijwilligers
25

Verklaring omtrent gedrag (VOG) gewenst
nvt

Onkostenvergoeding
nvt

Scholing vereist
nvt

Overige bijzonderheden
Vind je het leuk om het theater verder door te laten groeien en met meer dan 25 enthousiaste vrijwilligers in contact te komen? Meld je aan!

Naam van de organisatie
Stichting Natuurtheater Zeddam

Omschrijving van de organisatie
Het natuurtheater is voor (lokale) culturele buitenactiviteiten voor jong en oud. Het versterkt de banden tussen de verenigingen en inwoners van Zeddam en omliggende dorpen en het ondersteunt het toeristische karakter van Montferland. Het natuurtheater is met name bedoeld voor en door inwoners uit de regio en levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van Montferland. De realisatie van het natuurtheater vergroot het lokale saamhorigheids- en gemeenschapsgevoel door leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Door het theater breed neer te zetten is het een locatie die een groot publiek aanspreekt. Het theater is er namelijk voor iedereen! Momenteel zijn er ca. 25 vrijwilligers betrokken bij het natuurtheater.

Vind ons ook via:
www.natuurtheaterzeddam.nl 

facebook


Datum Zeddam, 02 01 2020

Reactieformulier vrijwilligersvacature Zin om culturele en muzikale voorstellingen van dichtbij mee te maken? Maak kennis met Natuurtheater Zeddam!

telefoon