Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
intro afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Gaat u aan de slag als vrijwilliger voor uw (oudere) dorps-stadsgenoot? [Welcom]

Titel vacature
Gaat u aan de slag als vrijwilliger voor uw (oudere) dorps-stadsgenoot?

Taakomschrijving

Wat houdt het in? Voor het vrijwilligersteam ‘seniorenvoorlichting’ van Welcom wordt versterking gezocht. Het doel van dit team is om senior inwoners van Montferland te informeren over de mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk plezierig, veilig, gezond en zelfstandig te kunnen blijven wonen. Vrijwilliger informeert en adviseert Welcom is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op huis-bezoek te gaan bij inwoners om hen te informeren over wonen, gezondheid & bewegen, ontmoeten & activiteiten, hulp en ondersteuning. Er zijn hiervoor (digitale of papieren) vragenlijsten beschikbaar. Deze vragenlijst helpt u bij het informeren en adviseren over de mogelijkheden die passen bij de situatie van de bewoner. Heeft u affiniteit met een of meer van deze thema’s? Vindt u het plezierig om met mensen om te gaan? En is het voor u vanzelf-sprekend dat u privacy van inwoners belangrijk vindt? Dan zijn wij op zoek naar u!

Werksoort

Actief in wijk en kern
Hulpverlening

Doelgroep

Senioren

Werktijden

U kunt uw eigen tijd indelen

Vrijwilligersondersteuning

Scholing door Welcom

Aantal gezochte vrijwilligers

4

Verklaring omtrent gedrag (VOG) gewenst

Ja

Onkostenvergoeding

Ja

Scholing vereist

Ja

Overige bijzonderheden

Er worden regelmatig inhoudelijke trainingen gegeven die betrekking hebben op de verschillende thema’s. Daarnaast is er tweemaandelijks een terugkombijeenkomst om ervaringen uit te wisselen. Een huisbezoek duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt hierin uw eigen tijd indelen.

Naam van de organisatie

Welcom

Internet

www.iedereenwelcom.nl

Organisatie is actief in
Geheel Montferland

Montferland 14-01-2019

Reactieformulier vrijwilligersvacature: "Gaat u aan de slag als vrijwilliger voor uw (oudere) dorps-stadsgenoot? [Welcom]"

svp dag - maand -geboortejaar invullen
telefoon