Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28
intro afbeelding
Samen Montferland!

Kookt u mee bij de avond ontmoetingsgroep? (Welcom)

Taakomschrijving
Als kookvrijwilliger van de keukenhelden kookclub bereid u samen met een groep jongeren van de keukenhelden kookclub een maaltijd voor, voor de avond ontmoetingsgroep. Samen met de jongeren serveert u de maaltijd aan de groep, en zorgt u er samen met de jongeren voor dat de keuken naderhand weer schoon wordt achtergelaten. Geduldig zijn, flexibel zijn en het hebben van een vleugje humor zijn eigenschappen die goed van pas komen.

Werksoort

begeleiden van activiteiten

Doelgroep

Jongeren
Multicultureel
Ouderen

Kern
Didam

Werktijden

Iedere derde dinsdag van de maand van 15:00 uur – 18:30 uur.

Aantal gezochte vrijwilligers

2

Verklaring omtrent gedrag (VOG) gewenst
ja

Onkostenvergoeding

ja

Scholing vereist

nee

Overige bijzonderheden

Vanaf januari 2024 start onze nieuwe avond ontmoetingsgroep met maaltijd. Deze maaltijd wordt bereid door een groep enthousiaste jongeren en vrijwilligers van de keukenhelden kookclub. We starten om 15:00 uur met het bereiden van de maaltijd. Inloop voor deelnemers van deze ontmoetingsgroep is vanaf 16:30 uur. Na de gezamenlijke maaltijd is er gelegenheid voor een kop koffie een praatje en een spel voor wie dat wil. Eindtijd van deze ontmoetingsgroep is om 19:00 uur.
Als kookvrijwilliger van deze ontmoetingsgroep eet u ook samen met de deelnemers van de groep, de jongeren en overige vrijwilligers van de keukenhelden kookclub.

Naam van de organisatie

Welcom

5-12-23

Reactieformulier Vrijwilligerswerk Montferland: Kookvrijwilliger voor de avond ontmoetingsgroep (Welcom)

svp dag - maand -geboortejaar invullen
telefoon