Mail ons
[javascript protected email address]
Welzijnslijn
(0316) 29 28 28 ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur
header afbeelding
Met elkaar
voor elkaar

Vrijwilliger Schoonmaak in de Onderhoudsploeg [Tennisvereniging Bergh]

Taakomschrijving
U gaat zich bezighouden met het schoonmaken onze kantine en kleedkamer. Hierdoor helpt u samen met andere vrijwilligers en leden er aan mee dat we een gezonde en veilige tennisvereniging zijn!

Werksoort

Klussen | Sport en spel 

Doelgroep

Kinderen | Tieners / jongeren | Volwassenen | Senioren 

Kern
 ’s-Heerenberg 

Werktijden


Aantal gezochte vrijwilligers
2

Verklaring omtrent gedrag (VOG) gewenst

nee

Onkostenvergoeding

ja

Scholing vereist

nee

Overige bijzonderheden

We hebben een enthousiast en gezellig team voor het onderhoud van het tenniscomplex. Elke maandagochtend wordt in de kantine gezamenlijk koffie gedronken door de onderhoudsploeg. Een paar maal per jaar kunt u deelnemen aan de vrijwilligersbijeenkomst.

Naam van de organisatie
Tennisvereniging Bergh [TV Bergh]

Omschrijving van de organisatie
Tennisvereniging Bergh(TV Bergh) is een tennisvereniging in 's-Heerenberg en is opgericht op 8 mei 1970 en lid van de KNLTB.
De vereniging beschikt over een prachtig complex met 7 tennisbanen en een modern clubgebouw.  Zowel in de zomer als in de winter kan er getennist worden. 

Binnen de tennisvereniging worden gedurende het hele jaar verschillende tennisactiviteiten, zoals toernooien voor jong en oud, wekelijkse racketavond en competities georganiseerd.

TV Bergh  streeft er naar om meer activiteiten op het complex te gaan organiseren. Binnen de 'open club-visie' ambieert TV Bergh een maatschappelijke betrokkenheid.

Vind TV Bergh ook via

(maak uw keuze door te klikken op onderstaande mogelijkheden)

Facebook |  Internet 


Ervaringsverhaal

Vrijwilliger bij TV Bergh? Vertel over uw vrijwilligerswerk! Neem contact op met Martien ten Hoeve van Vrijwilligersplein Montferland:  telefonisch 06 128 443 28  ( bereikbaar di / vrij, 9.00 - 16.00 uur) of per mail

(de verhalen komen altijd tot stand ism met de vrijwilligers,"hun" vrijwilligersorganisatie en Vrijwilligersplein Montferland)

's-Heerenberg, 18-08-2020

ReactieformulierVP; Vrijwilliger Schoonmaak in de Onderhoudsploeg [Tennisvereniging Bergh]

svp dag - maand -geboortejaar invullen
telefoon